V torek, 17. 5. 2022, je OŠ Cvetka Golarja Ljutomer organizirala področno tekmovanje iz atletike za osnovne šole s prilagojenim programom iz območja Pomurja.
 

Tako so se domačim tekmovalcem v Ljutomeru z mentorji in spremljevalci pridružili še tekmovalci naslednjih šol: Podružnična šola Dr. Janka Šlebingerja Gornja Radgona, Dvojezična osnovna šola II Lendava in Osnovna šola IV Murska Sobota.

Po uvodnem pozdravu so se učenci pomerili v metu vortexa, v teku na 60, 300 in 1000 metrov, v skoku v daljino ter v štafeti. Učenci so spodbujali drug drugega in se v pravem športnem duhu veselili vseh uspehov. Najboljši trije v vsaki disciplini so prejeli priznanja, vsem učencem pa smo podelili še praktična darila. Vsaka ekipa je v zahvalo za sodelovanje dobila tudi praktično darilo. Zahvaljujemo se ŠPORTNI ZVEZI LJUTOMER, ki je pripravila priznanja in nam pomagala pri pripravi stadiona.

Dan je bil poln športnega veselja, športnih uspehov pa tudi druženja in tkanja prijateljskih vezi. Pohvala vsem mentorjem, ki so na tekmovanje pripravljali učence, za trud, odlične dosežke in dobro voljo pa čestitke še tekmovalcem. Nekateri tekmovalci so se uvrstili naprej na državno tekmovanje, ki bo potekalo na Bledu.

no images were found