V torek, 14. 5. 2019 so se Niko Voršič, Tadej Kocuvan in Maksimilijan Novak z učiteljico Saro odpravili na kuharsko tekmovanje “Zlata kuhalnica”. V 60 minutah so sami pripravili glavno jed ter sladico. Spekli in ponudili so ocvrta piščančja bedra, pražen krompir, zelenjavo na žaru ter gratinirane palačinke s skutinim nadevom in jagodno omako. Skupina se je imenovala “Trije mušketirji”, saj so pogumno tekmovali med trinajstimi ekipami različnih pomurskih osnovnih šol. Priprava jedi je bila uspešna, končali so celo 3 minute pred koncem. Tadej se je izkazal pri paniranju beder, Niko pri rezanju čebule in pripravi praženega krompirja, Maxi pa pri pripravi palačink. Potem so servirali dva menija jedi, enega za sodnike ter drugega za predstavitev jedi na razstavi. Pripravo in predstavitev jedi je ocenjevala komisija, nagrajeni so bili s srebrnim priznanjem.
Mentorica: Sara Ferlin